Преведете

Нашите законски задолжителни информации:

Brauner Recyclingtech GmbH
Во Берглуст 7
49324 Меле
Германија

Управен директор: Френк Браунер

Регистрирано седиште: Melle HRB 203430
Даночен број: 65/200/11812
ИД за ДДВ Бр.: DE 266479232
EORI бр.: DE 980051733173381
Патот бр.: 19853446

Тел.:+49 / (0) 5422/7047 911 

Факс: +49 / (0) 5422/7047 919 

Мобилен: +49 / (0) 1520/8958 445 

mail: Оваа адреса на е-пошта е заштитена од spambots! Мораат да бидат овозможени за да се прикаже JavaScript!

Веб страна: www.brauner-rt.de

 

Детали за банката:

Volksbank eG Bad Laer-Borgloh-Hilter-Melle

Број на сметка: 4811 7374 00

SWIFT BIC: GENODEF1HTR

IBAN: DE40 2656 2490 4811 7374 00

               &

Oldenburgische Landesbank AG

Шифра на банка: 280 200 50

Број на сметка: 5242 6723 00

SWIFT BIC: OLBO DE H2

IBAN: DE56 2802 0050 5242 6723 00


Одговорен за содржината според § 10 став 3 МДСтВ:

Френк Браунер
Во Берглуст 7
49324 Меле
Германија

Известување за одговорност:

Нашата понуда содржи линкови до надворешни веб-локации на трети лица, врз чија содржина немаме никакво влијание. Затоа, не можеме да прифатиме никаква одговорност за оваа содржина од трета страна. Соодветниот провајдер или оператор на страниците секогаш е одговорен за содржината на поврзаните страници. Поврзаните страници беа проверени за можни законски прекршувања во моментот кога беа поврзани. Не беше пронајдена нелегална содржина во моментот кога беше креирана врската. Сепак, постојаното следење на содржината на поврзаните страници е неразумно без конкретни докази за прекршување на законот. Веднаш штом ќе дознаеме за законски прекршувања, таквите врски веднаш ќе ги отстраниме. И покрај внимателната контрола на содржината, не преземаме никаква одговорност за содржината на надворешните врски. Операторите на поврзаните страници се единствено одговорни за нивната содржина.

Обиди за предупредување:

Нема предупредување без претходен контакт! Доколку содржината или дизајнот на овие страници ги прекршуваат правата на трети лица или законските одредби, бараме порака бесплатно Оваа адреса на е-пошта е заштитена од spambots! Мораат да бидат овозможени за да се прикаже JavaScript!. Гарантираме дека пасусите на кои со право се приговара ќе бидат веднаш отстранети без потреба од правна помош од ваша страна. Сепак, ние ќе ги оспориме трошоците што сте ги предизвикале без претходен контакт и ќе ги отфрлиме целосно и остро и, доколку е потребно, ќе поднесеме противтужба за прекршување на горенаведените одредби. Ви благодариме за разбирањето.

 

Фотографиите од Unotech GmbH се учтивост на компанијата Unotech на наша страна.

Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа веб-локација и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња. Ве молиме имајте предвид дека ако ја одбиете вашата апликација, можеби не се достапни сите функции на веб-локацијата.