е млада компанија која брзо се етаблира на пазарот за рециклирање и депонирање ширум светот. 

Специјализирана е за планирање, купување, продавање и посредување на користени, и секако нови,

Технологии за пресување, пренесување, рециклирање и растенија.

 

Нови инсталации, демонтирање и повторно склопување, поправки, конверзии, ремонти и поправки,

како и набавка на резервни делови и сервисни работи на/на машини и системи се исто така дел од секојдневната работа. 

 

Официјален претставник на компанијата сме од почетокот на 2021 година. unoTech GmbH, компанија на Групацијата L&M, за продажба на нови unoTech балиери на полскиот пазар.

За да можеме да го опслужиме овој голем пазар, вработивме нов полски вработен. Тој работи на пазарот заедно со продажниот тим од Германија од Wągrowiec.

 

 

 


Канални преси за балирање и двонасочни преси за балирање

 

Високи перформанси, многу стабилни канални и двонасочни преси за балирање од UNOTECH GMBH, компанија од Ludden Mennekes Group со сили на притискање до 2 t, погонска моќност до 230 x 4 kW, опционално со внатрешна опрема или аксијални клипни пумпи, проток до 75 t/h


Машини за разделување валци и преостанати валчести пили

Сплитер за ролни со работна ширина до 4.500 mm ширина на ролна и до 2.500 mm дијаметар на ролна Преостанати ролни пили со полуавтоматско напојување на ролни за дијаметар на ролна од 400 mm и ширина на ролна до 2.500 mm


Технологија на транспортери и системи за сортирање

 

Транспортни ленти со лизгачки ленти, транспортери со синџир, челични ленти како храна, храна, средни или бункерски ленти и системи за сортирање со системи за греење, вентилација и ладење за широк спектар на апликации во секторот за рециклирање


Резервни делови и склопови

 

Резервни делови за подвижни ленти, на пр., ленти за комплетна замена, гумени ленти, подвижни синџири, брави за синџири, погонски и експанзиони вратила, запчаници со лагери, C-профили, аголни челични драјвери и многу повеќе.

Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа веб-локација и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња. Ве молиме имајте предвид дека ако ја одбиете вашата апликација, можеби не се достапни сите функции на веб-локацијата.