За нас

 

Brauner Recyclingtech GmbH е основана на 02 септември 2009 година од мене - Френк Браунер - за време на економската криза. Како единствен сопственик и управен директор, сепак, можам да се вратам на тридецениското искуство во индустријата.   

 

Во октомври 1991 година го започнав мојот „живот“ во индустријата за рециклирање со тогашниот лидер на пазарот на компанијата PAAL`s Packpressen GmbH & Co. KG во Georgsmarienhütte. Најпрво се грижев за дистрибуцијата на таканаречените мали преси. Меѓутоа, ова се променило по кратко време, бидејќи г-дин Вестерфелд, сопственикот во тоа време, ги поделил различните области меѓу продавачите. Делови од Источна Германија и поголемиот дел од Баварија станаа моја продажна област. Подоцна ја презедов одговорноста и за продажните области во Источна Европа. Успехот не се чекаше долго. Тоа се одрази во бројките за продажба. 

Сепак, ова не се базираше само на мојата работа - не, туку е посебна заслуга на многуте „пријатели“ што ги стекнав во овие области. Без вашата помош, успехот што го постигнавме досега немаше да биде возможен. Сите препознавме дека само преку посветена соработка и извонредна професионална компетентност доаѓа до брзо и големо препознавање, како и охрабрување на клиентите.

За жал, денес веќе не е нормално да го третирате клиентот како барем рамноправен партнер, но за мојата компанија сè уште важи:

 

„КЛИЕНТОТ Е ЦАР“.

Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа веб-локација и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња. Ве молиме имајте предвид дека ако ја одбиете вашата апликација, можеби не се достапни сите функции на веб-локацијата.