Perkthe

 është një kompani e re që është vendosur shpejt në tregun e riciklimit dhe asgjësimit në mbarë botën. 

Është e specializuar në planifikimin, blerjen, shitjen dhe ndërmjetësimin e të përdorurave, dhe natyrisht të reja,

Teknologjitë e shtypjes, përcjelljes, riciklimit dhe impiantit.

 

Instalime të reja, çmontim dhe rimontim, riparime, konvertime, riparime dhe riparime,

si dhe prokurimi i pjesëve të këmbimit dhe puna e shërbimit në / mbi makineri dhe sisteme janë gjithashtu pjesë e biznesit të përditshëm. 

 

Ne jemi përfaqësues zyrtar i kompanisë që nga fillimi i vitit 2021. unoTech GmbH, një kompani e L&M Group, për shitjen e balerave të reja unoTech në tregun polak.

Për të qenë në gjendje t'i shërbejmë këtij tregu të madh, ne punojmë së bashku me z. Rafał Czarkowski. Ai punon në treg së bashku me ekipin e shitjeve nga Gjermania nga PL32-087 Zielonki (Kraków). Mund ta kontaktoni me email në Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript! dhe në numrin e tij celular +48 502 288 866.

 

 

 


Presione për balim kanalesh dhe presa balimi me dy drejtime

 

Presione balsamuese me performancë të lartë, shumë të qëndrueshme dhe me dy drejtime nga UNOTECH GMBH, një kompani e grupit Ludden Mennekes me forca shtypjeje deri në 2 t, fuqi lëvizëse deri në 230 x 4 kW sipas nevojës, me pajisje të brendshme ose piston aksial pompa, xhiro deri në 75 t / orë


Makina ndarëse me rul dhe sharra me rul të mbetur

Ndarës rrotullues me gjerësi pune për gjerësi rrotullimi deri në 4.500 mm dhe diametër rrotullimi deri në 2.500 mm Sharra me rrotulla të mbetura me ushqim gjysmë automatik të rrotullës për diametër rrotullimi 400 mm dhe gjerësi rrotullimi deri në 2.500 mm


Teknologjia e transportuesit dhe sistemet e renditjes

 

Rripat transportues me rripa rrëshqitës, shirita transportues zinxhirësh, rripa me pllaka çeliku si ushqim, ushqim, rripa të ndërmjetëm ose bunker dhe sisteme klasifikimi me sisteme ngrohjeje, ventilimi dhe ftohjeje për një shumëllojshmëri të gjerë aplikimesh në sektorin e riciklimit


Pjesë këmbimi dhe montime

 

Pjesë këmbimi për shiritat transportues, p.sh. rripat e zinxhirit të zëvendësimit të plotë, rripat e gomës, zinxhirët transportues, bravat e zinxhirit, boshtet e lëvizjes dhe zgjerimit, rrotat e zinxhirit me kushineta, profilet C, mbajtëset e çelikut me kënd dhe shumë më tepër.

Ne përdorim cookies në faqen tonë të internetit. Disa prej tyre janë thelbësore për funksionimin e faqes, ndërsa të tjerat na ndihmojnë të përmirësojmë këtë faqe interneti dhe përvojën e përdoruesit (cookies ndjekëse). Ju mund të vendosni vetë nëse dëshironi të lejoni cookie-t. Ju lutemi vini re se nëse refuzoni aplikimin tuaj, jo të gjitha funksionet e faqes në internet mund të jenë të disponueshme.