Informacioni ynë i detyrueshëm ligjor:

Brauner Recyclingtech GmbH
Në Berglust 7
49324 Melle
Gjermani

Drejtor Menaxhues: Frank Brauner

Zyra e regjistruar: Melle HRB 203430
Numri tatimor: 65/200/11812
ID e TVSH-së Nr.: DE 266479232
EORI nr.: DE 980051733173381
Rruga nr.: 19853446

Tel.:+49 / (0) 5422/7047 911 

Faks: +49 / (0) 5422/7047 919 

Celular: +49 / (0) 1520/8958 445 

Mail: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
www.brauner-rt.de

Te dhenat e Bankes:
Oldenburgische Landesbank AG
Kodi i bankës: 280 200 50
Nr. Llogaria: 524 267 23 00
SWIFT BIC: OLBO DE H2
IBAN: DE56280200505242672300

Përgjegjës për përmbajtjen sipas § 10 paragrafi 3 MDStV:

Frank Brauner
Në Berglust 7
49324 Melle
Gjermani

Disclaimer:

Oferta jonë përmban lidhje me uebsajte të jashtme të palëve të treta, mbi përmbajtjen e të cilave ne nuk kemi asnjë ndikim. Prandaj, ne nuk mund të pranojmë asnjë përgjegjësi për këtë përmbajtje të palëve të treta. Ofruesi ose operatori përkatës i faqeve është gjithmonë përgjegjës për përmbajtjen e faqeve të lidhura. Faqet e lidhura u kontrolluan për shkelje të mundshme ligjore në kohën kur u lidhën. Asnjë përmbajtje e paligjshme nuk u gjet në kohën kur lidhja u krijua. Megjithatë, monitorimi i përhershëm i përmbajtjes së faqeve të lidhura është i paarsyeshëm pa prova konkrete të shkeljes së ligjit. Sapo të marrim dijeni për shkelje ligjore, ne do të heqim menjëherë lidhje të tilla. Pavarësisht kontrollit të kujdesshëm të përmbajtjes, ne nuk marrim asnjë përgjegjësi për përmbajtjen e lidhjeve të jashtme. Operatorët e faqeve të lidhura janë vetëm përgjegjës për përmbajtjen e tyre.

Përpjekjet paralajmëruese:

Asnjë paralajmërim pa kontakt të mëparshëm! Nëse përmbajtja ose dizajni i këtyre faqeve shkel të drejtat e palëve të treta ose dispozitat ligjore, ne kërkojmë një mesazh pa pagesë Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!. Ne garantojmë që pasazhet që kundërshtohen me të drejtë do të hiqen menjëherë pa pasur nevojë për asistencë ligjore nga ana juaj. Sidoqoftë, ne do të kundërshtojmë kostot që keni shkaktuar pa kontakt paraprak dhe do t'i refuzojmë ato plotësisht dhe ashpër dhe, nëse është e nevojshme, do të paraqesim një kundërpadi për shkelje të dispozitave të lartpërmendura. Faleminderit për mirëkuptimin tuaj.

 

Fotot nga Unotech GmbH janë mirësjellje të kompanisë Unotech në anën tonë.

Ne përdorim cookies në faqen tonë të internetit. Disa prej tyre janë thelbësore për funksionimin e faqes, ndërsa të tjerat na ndihmojnë të përmirësojmë këtë faqe interneti dhe përvojën e përdoruesit (cookies ndjekëse). Ju mund të vendosni vetë nëse dëshironi të lejoni cookie-t. Ju lutemi vini re se nëse refuzoni aplikimin tuaj, jo të gjitha funksionet e faqes në internet mund të jenë të disponueshme.