Сад за самопритискање / сад за пресување
Користени машини и возила / Притиснете

Во моментов нудиме разновидни употребувани контејнери за преса од производителот L&M.
Прикажаните машини можеби веќе се продадени.
 
Ве молиме испратете ни го вашето барање.

 

 

Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа веб-локација и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња. Ве молиме имајте предвид дека ако ја одбиете вашата апликација, можеби не се достапни сите функции на веб-локацијата.