Мевосек на вреќи BRT со дозирна станица и подвижен под

Beschreibung

Оваа машина се испорачува и ќе биде достапна за околу 6 недели

користен рипер за кеси

Производител: BRT

Тип: ШЛИЦ-О-МАТ

Машина за отворање и празнење со бункер за напојување

Година на изградба: 2006 година

Технички спецификации:  

Димензии на машината: приближно 8.000 x 2.400 x 2.385 mm

Бункер за храна со капацитет од околу 20 m³

Ширина на бункер: приближно: 2.030 mm

Должина на бункерот: приближно 6.000 mm

Ширина на чешел: околу 1.300 mm

Испуштање со подвижен под

Положба на подот во движење: хоризонтална

Брзина на пренесување: 0,1 m / sec. бесконечно променлива

Поддвижен под со погонска моќност: 3 kW

Волумен на резервоарот за масло: околу 70 литри.

Тежина на машината: приближно: 10 т

Детали за огласот

ID на реклама: 755
Посетители: 2228
Рок на употреба: Без рок на траење
Во категории: Мевосек на кеси

Анханге

Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа веб-локација и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња. Ве молиме имајте предвид дека ако ја одбиете вашата апликација, можеби не се достапни сите функции на веб-локацијата.